
Hari-hari favourite...senang dan cepat...
Bila mak teringin nak makan western, ni lah jalan paling pantas bila nak buat kuah....selain dr produk McCormick yg dah mmg superb!
Nak praktikkan apa yg dah blaja dulu payohlah skit sbb renyah dan mkn masa..nanti tak termakan..lama bebenor nak tunggu buat stok dari tulang daging..
Ikut prosedur tradisional amik masa tuu...
Produk maggi ni (perencah berlada hitam) dah tersedia semua ramuan..cuma tambah air dan bahan2 sampingan seperti bawang besar atau cendawan yg penting jgn letak garam sbb dah masin. Tapi mak suka serbuk Mccormick tu...katanya ala mat salleh gitu..hahah! terer lah mama! Senang jer, tambah air dan renih..nak mushroom, tambah jer, kalau nak rasa black pepper campak jer...takyah susah2 lagi..sedaaappp!!! YUMmm!
No comments:
Post a Comment